Ambachtsplaats voor creativitijd

Werkplek huren

EIGENWIJS ONDERNEMEN

We zijn aan de slag! Uitdagend en creatief. Ambachtelijk en sociaal. Eerlijk en met een ‘Open Mind’. We zijn op zoek naar ondernemers die het beste presteren in een ongedwongen sfeer vol vrijheid, flexibiliteit en vernieuwende bedrijfsconcepten. Zulk soort pioniers, bedrijven en instellingen passen hier helemaal.

Interesse?
Neem contact op met KVL Beheer, beheer@leerfabriekkvl.nl of communicatie@leerfabriekkvl.nl of bel direct naar 013  523 05 07. Bekijk de flyer huren op Leerfabriek KVL om alvast een indruk te krijgen van de mogelijkheden en welke services bij de huurprijs zijn inbegrepen.

Werkunits

Voor wat betreft units zitten we eigenlijk vol. Althans voor dit moment. Ondernemen is echter vooruit zien. Zo ook met de beschikbare ruimte die af en toe vrijkomt. Ben je met je bedrijf op zoek naar een omgeving die uitdaagt en motiveert en heb je een ambachtelijk of creatief bedrijfsconcept? Neem dan contact op met KVL Beheer: beheer@leerfabriekkvl.nl of communicatie@leerfabriekkvl.nl.

Werkunits zijn er vanaf 30m². De ruimte heeft een akoestische afscherming, waarin eventueel werkkasten zijn geïntegreerd. Je zorgt zelf voor de stoelen, verlichting en de aankleding en indien beschikbaar hebben wij een bijpassende tafel. Hiermee geef je identiteit aan je plek.

Directiekantoor

Hetzelfde geldt voor het Directiekantoor. Vandaag zitten we vol en wie weet hebben we morgen weer een ruimte vrij.

Eigenlijk past het niet in het concept om te werken achter gesloten deuren. Maar het past wel bij de authenticiteit van het Directiekantoor. En gelukkig zitten er achter die deuren leuke, creatieve bedrijfsconcepten. Voor wat betreft de inrichting geldt ook hier je zorgt zelf voor de stoelen, verlichting en de aankleding. Indien beschikbaar hebben wij een bijpassende tafel. Hiermee geef je identiteit aan je plek.

Servicebalie

Bij binnenkomst in de hoofdingang gebeuren er twee dingen; je wordt van harte welkom geheten door de servicebalie en je ruikt het heerlijke, vers gebakken brood van Robèrt van Beckhoven. Een moment om blij van te worden. De servicebalie is tijdens kantooruren open van 08.00 tot 18.00 uur. Regelt de postbezorging, ontvangt gastvrij jouw bezoek en is het eerste aanspreekpunt als je vragen of aandachtspunten hebt.