Ambachtsplaats voor creativitijd

Doorlopend

  • NB
Iedere eerste dinsdag van de maand gratis rondleiding

Iedere eerste dinsdag van de maand is er om 16.00 uur een gratis rondleiding. Kom sfeer proeven en ervaar het ambacht, de bedrijvigheid en het nieuwe wonen op KVL. De route duurt ongeveer 1,15 uur. Trek wel makkelijke schoenen aan. Voor mensen die slecht ter been zijn, is de rondleiding niet geschikt.

De rondleiding start om 16.00 uur in Keuken Van Leer, bereikbaar via de hoofdingang aan de Almystraat 14.

  • Evenement
Sundaymorning@ekwc open voor publiek

Sundaymorning@ekwc is – na aanmelding – te bezoeken met een rondleiding. Tijdens deze rondleiding worden diverse werkproccessen gepresenteerd, van het gebruik van de ovens voor het stoken van keramiek, 3D printen, tot het bezoeken van een van de kunstenaarsateliers.

Individuele bezoekers kunnen zich aanmelden (tot 24 uur vantevoren) voor de rondleiding op donderdag om 13.30 uur. Groepen vanaf 8 personen kunnen een afspraak maken voor elk gewenst moment. Bestel je tickets hier. De rondleiding duurt ongeveer 75 minuten. De prijs voor een ticket is € 14,50 per persoon (incl. koffiet/thee), jeugd 6 t/m 17 jaar € 7,00.

Petje af
  • Evenement
Petje af op Leerfabriek KVL

Petje af helpt kinderen van groep 7 en 8 om hun talenten te ontdekken. Het programma bestaat uit 28 praktijkgerichte zondagen, waarbij zeven verschillende beroepen aan bod komen. Elk beroep staat vier zondagen in de schijnwerpers. Professionals vertellen over hun beroep, de kinderen van Petje af gaan langs bij bedrijven, ontdekken musea en gaan zelfs met de burgemeester op pad.

Meedoen?
Er zijn nog plaatsen beschikbaar om deel te nemen aan Petje af. Ben je tussen de 10 en 14 jaar en heb je zin om mee te doen? Bel dan naar 088-3110011, of mail naar (oisterwijk@petjeaf.nl)

Lees meer op: www.petjeaf.nl/oisterwijk