POLIMEKS

Het internationale bedrijf Polimeks is door drie goede vrienden opgericht in 1995. Sindsdien heeft het bedrijf meer dan 130 projecten voltooid. Wereldwijd staat Polimeks bekend om zijn indrukwekkende architectuur en technische hoogstandjes. Polimeks is een familie bestaande uit 10.000 werknemers in vijf landen. Zij behoren niet alleen tot de top aannemers van Turkije, maar ook van heel de wereld. Het bedrijf is nog steeds groeiende en bezig met het bouwen van projecten die hun stempel drukken op het leven.

Het eerste project dat Polimeks afrondde was de constructie van een voetpad. Slechts een paar jaar na deze eerste opdracht kreeg Polimeks de eer om een monument te voltooien. In de jaren die volgden voltooide Polimeks vele grote projecten, van hotelconstructies tot complete ziekenhuisprojecten, en van waterwegconstructie tot luchthavenprojecten. Bouwen met cultuur als een van de belangrijkste kernwaarden, dat is waar Polimeks voor staat.

Polimeks heeft Leerfabriek KVL aangekocht om de gebouwen te ontwikkelen, beheren en te exploiteren voor langere tijd. De Ambachtsplaats 2.0 komt, en dat zit vol met veranderingen en innovaties! Met de ontwikkeling van het U-gebouw wordt heel de Leerfabriek KVL naar een hoger plan getild. Polimeks gaat verbreden, verbinden en verblijven.