Ambachtsplaats voor creativitijd

Het team

Leerfabriek KVL

Team Leerfabriek KVL

Met trots stellen wij het team aan u voor dat zich iedere dag weer 100% inzet voor de Leerfabriek KVL. Deze gepassioneerde mensen zijn de draaiende kracht achter de Ambachtsplaats 2.0. Vanaf 1 juni 2018 is Polimeks de nieuwe eigenaar. Zij hebben de organisatie van de Provincie Noord-Brabant overgenomen. De nieuwe fase van de Leerfabriek KVL is NU aangebroken!

Cagri Savasan

Projectleider

Ben je benieuwd wie alle beloftevolle toekomstplannen voor de KVL heeft bedacht? Dan is Cagri de juiste persoon! Hij is de projectleider van eigenaar Polimeks die de ‘Ambachtsplaats 2.0’ gaat verwerkelijken. Samen met de andere teamleden geeft hij vol gas om de Leerfabriek KVL nóg steviger op de kaart te zetten.

cagri@leerfabriekkvl.nl

Ben ten Hove

Supervisor

Als er iemand is die alles weet over het ontstaan, het verleden en de toekomst van de Leerfabriek KVL, dan is het onze enthousiaste Ben wel. Met zijn caravan in het U-gebouw bivakkerend maakte hij al deel uit van het eerste team dat toekomst zag in de KVL. Als community builder en supervisor zorgt hij er met zijn doeltreffende aanpak voor dat de Leerfabriek naar een nog hoger niveau wordt gelift en, net als voorheen, weer Europees aanzien krijgt!

ben@leerfabriekkvl.nl

Sander van Heteren

Technisch projectmanager

Sander is iemand die vanuit een strategische positie alles overziet, goed kijkt en luistert, snel reageert op ontwikkelingen en je regelmatig verrast met droge humor. Hij houdt de processen draaiende. Achter de schermen zorgt hij voor een flow op Leerfabriek KVL die niet te stuiten is.

Tel: 06 18303359
sander@leerfabriekkvl.nl

 

Manon Kitslaar

Communicatiemanager

Manon is dé persoon die je moet benaderen met al het nieuws omtrent de Leerfabriek KVL! Ook regelt zij de promotie en zorgt zij dat alles in goede banen verloopt.

Heb je leuk nieuws? Schroom dan niet om haar een mail te sturen!

communicatie@leerfabriekkvl.nl

Annet Jansen

Algemene ondersteuning

Heb je een vraag of weet je even niet bij wie je terecht kunt? Dan moet je bij de altijd sprankelende Annet zijn. Vol enthousiasme zal zij jou helpen om antwoord te krijgen op jouw vraag. Deze duizendpoot is daarnaast altijd in voor een gezellig praatje, maar is ook echt zeker een harde werker!

annet@leerfabriekkvl.nl

Tinus Aerts

Operationeel manager

Met een brede glimlach heet de vriendelijke Tinus je van harte welkom. Iedereen voelt zich door hem direct thuis. Hij ontvangt onze bezoekers en is het eerste aanspreekpunt voor de huurders. Heb je een klacht? Dan lost Tinus het op! Ook helpt hij onze re-integratiemensen op weg, niets is hem teveel! Een betere gastheer kunnen wij ons niet wensen.

Tel: 06 20443807
tinus@leerfabriekkvl.nl

 

Juliette Beltz

Medewerker servicebalie

Juul, zo wordt Juliette het liefst genoemd, is de vrolijke noot van de servicebalie. Zij zorgt er samen met San voor dat de gasten goed ontvangen worden en hun vragen beantwoord. Ook begroet zij de pakketbezorgers en postbodes. En probeer maar niks uit te vreten, want zij houdt een oogje in het zeil!

Tel: 013 747 0007
service@leerfabriekkvl.nl

San Schoonis

Medewerker servicebalie

San is een van de drie gezichten die je kunt treffen bij de servicebalie. Als gastheer zijnde behoren o.a. het beheer van boekingen, klachten en sleutels tot zijn taken! Hij is een administratieve held en zorgt ervoor dat iedereen antwoord krijgt op zijn/haar vragen.

Tel: 013 747 0007
service@leerfabriekkvl.nl