Ambachtsplaats voor creativitijd

Routebeschrijving

Routebeschrijving

Wij realiseren ons dat het vanwege de sanering een uitdaging is om uit te zoeken waar je precies moet zijn op Leerfabriek KVL. Met deze routebeschrijving leiden we naar je de hoofdingang en van daaruit verwijzen we je naar het bedrijf of de juiste plek waar je moet zijn. Vragen? Bel gerust met de servicebalie: 013 – 747 0007 .

Parkeren
Bezoekers kunnen hun auto parkeren op de parkeerplaats ten noorden van EKWC. Toegang naar het parkeerterrein van Leerfabriek KVL wordt verleend via de Nijverheidsweg en nieuwe Laan van KVL. De route naar de parkeerplaats wordt duidelijk aangegeven met borden. Klik op de afbeelding voor een grotere weergave van de parkeersituatie.

Omleiding
Tussen de nieuwe Ambachtstraat en de Laan van KVL (KVL-terrein) is een tijdelijke verbindingsweg zodat bezoekers en werknemers naar het KVL-terrein kunnen rijden. Na de zomervakantie wordt de definitieve verbindingsweg tussen de Ambachtstraat en de Laan van KVL aangebracht. De Schijfstraat blijft nog afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Fietsers en voetgangers kunnen via een tijdelijk pad naar de noordzijde van het station. Hier is ook een fietsenstalling gerealiseerd door ProRail. Na de zomer gaat de gemeente aan de slag met de werkzaamheden aan de Schijfstraat richting de noordzijde van het station.

Auto
Komend vanaf de N65: volg de ANWB-borden KVL-terrein.

  • – Neem de afslag Oisterwijk naar de Pannenschuurlaan
  • – Op de rotonde neem de 2e afslag (links) naar de Bedrijfsweg
  • – Bij de volgende rotonde neem de 1e afslag naar de Nijverheidsweg
  • – Rijd rechtdoor, de weg gaat over in de Ambachtstraat
  • – Voor de wegafsluiting staat een bord met ‘Rechtsaf bezoekers Leerfabriek KVL’. Sla hier dan ook rechtsaf en de omleiding stuurt jou naar de parkeerplaats aan de nieuwe Laan van KVL.
  • – De hoofdingang van Leerfabriek KVL is aan de Almystraat 14. Via de hoofdingang is Keuken Van Leer bereikbaar.

Bus
Je kunt ook met de bus naar Oisterwijk. Op het centraal station van Tilburg of ‘s-Hertogenbosch neem je bus 140. Je stapt uit in Oisterwijk bij halte Station.

Trein
Traject Tilburg – Boxtel uitstappen station Oisterwijk.
Vanaf het station is het 5 minuten lopen naar Leerfabriek KVL.