Ambachtsplaats voor creativitijd

De Bruijn Beheer

De Bruijn Beheer

Interview met Frank de Bruijn

1) De Bruijn Beheer is thuis in horeca, exploitatie en vastgoed. Vertel wat doen jullie precies?

“De vraag is eerder wat doen we niet? Ik ben begonnen met een eenmanszaak en dat groeiden uit naar 6, 7 horecazaken. En toch was ik niet tevreden. Ik wilde spannender en volwassener. Horeca is een markt met pieken en dalen. Ik voelde dat er behoefte was aan conceptmatige dingen. Hoe mooi is het als je weet wanneer je mensen komen en wanneer niet? Dan kun je plannen! In de horeca heb je te maken met kleine marges. Het gaat dus om slim exploiteren. Met De Bruijn Beheer zijn we thuis in het exploiteren van vakantieparken, campings, themaparken en pretparken. We doen alles van receptie tot restaurant behalve de supermarkt.”

2) Het lijkt alsof ik jullie overal voor kan inschakelen van conflictbemiddeling, recreatie-exploitatie tot conceptontwikkeling. Wat is de kracht van De Bruijn Beheer?

“De diversiteit. Wij zijn een handjesfabriek. Horeca kun je uitbesteden, de receptie kun je uitbesteden, maar alles gebundeld niet. Wij zijn een facilitairbedrijf ontstaan vanuit de leisure hospitality. Veel van dit soort bedrijven zijn ontstaan vanuit de schoonmaak, maar dat is geen gastbeleving. Bij ons beleef je het concept van het begin tot het eind. Alles sluit op elkaar aan, klopt tot in detail en je voelt je welkom. Dat is de kracht van De Bruijn Beheer.”

3) Je hoort niet anders dan dat de wens van de gast en bezoeker centraal staat. Maar wat betekent dit in essentie nu echt?

“Dat de persoon krijgt wat hij of zij verwacht. Mensen werken het hele jaar hard om op vakantie te gaan. Geven er veel geld aan uit. En dan is er niets zo erg dan als je aankomt en denkt, dit had ik anders verwacht. Zorg dat wat je belooft, dat je dat ook doet!“

4) Waarom de keus voor Leerfabriek KVL? Of is het omdat House of Leisure hier gehuisvest is?

“Vanaf het allereerste moment dat ik kwam aanrijden, begon het meteen te kriebelen. Het ontvangst bij de balie, de horeca, de inrichting van de units, het platform House of Leisure, ik dacht: “Hier moet ik zijn!” Alleen er was geen plek op dat moment. Dat was dan weer jammer. Maar de aanhouder wint! Ik ben gewoon blijven bellen. Het is dus een combinatie van factoren wat de plek voor mij zo aantrekkelijk maakt.”

5) Wat is de toegevoegde waarde voor De Bruijn Beheer om lid te zijn van House of Leisure?

“Via House of Leisure kom ik in gesprek met leisure gelieerde partijen. Door het delen van kennis, de kruisbestuiving, de interessante bijeenkomsten en trips die ze organiseren, word ik hier de hele dag door geïnspireerd en uitgedaagd. Zo word ik op dit moment steeds vaker betrokken bij de vraag hoe we cultureel erfgoed op een goede manier kunnen exploiteren met behoud van de geschiedenis en de authenticiteit van de plek. Daar gaat mijn hart echt sneller van kloppen als we met de Bruijn Beheer wezenlijk kunnen bijdragen. Dat is de kracht van House of Leisure en Leerfabriek KVL; ik ontmoet zoveel mooie ondernemers die mij weer inspireren.”

6) Leerfabriek KVL is een werkomgeving die stimuleert tot samenwerking en interactie. Welk interactie brengen jullie?

“Als facilitair horecabedrijf nemen we werklust en inspiratie mee. En door ons lidmaatschap bij House of Leisure werken we nu ook samen met veel andere bedrijven op Leerfabriek KVL.”

 

Meer info: De Bruijn Beheer