Ambachtsplaats voor creativitijd

Doorlopend

  • Expositie
Tentoonstelling Urnen

Sundaymorning@ekwc organiseert van 2 november tot en met 4 februari 2018 een bijzonder evenement met de naam ‘Urnen’. Tijdens dit evenement staat de betekenis van het cremeren in de 21e eeuw centraal. Met een tentoonstelling, lezingen, publicaties en overdenkingen wordt het thema van verschillende kanten belicht.

Tentoonstelling 150 urnen
Centraal staat de tentoonstelling met meer dan 150 zeer uiteenlopende, hedendaagse urnen. Kunstenaars en ontwerpers uit diverse landen presenteren hun verbeelding van de urn, waarin niet alleen de betekenis van de omgang met overledenen zichtbaar is, maar ook de vaardigheid en creativiteit van het maakproces.

De tentoonstelling is iedere week van woensdag tot en met zondag te zien van 11.00u tot 17.00u. Toegang €5,-.

  • NB
Iedere eerste dinsdag van de maand rondleiding

In een maand tijd gebeurt er zoveel op Leerfabriek KVL dat we daarom iedere eerste dinsdag van de maand om 17.00 uur een rondleiding organiseren. We laten zien waar KVL nu staat en wat er de komende tijd nog staat te gebeuren. Kom sfeer proeven en ervaar zelf het ambacht, de bedrijvigheid en het nieuwe wonen op KVL.

De route gaat door de meeste gebouwen, langs de bedrijven, de winkel van Robèrt van Beckhoven en over het terrein waar in de toekomst de woningen komen. Totaal duurt het ongeveer 1,15 uur. Trek wel makkelijke schoenen aan. Voor mensen die slecht ter been zijn, is de rondleiding niet geschikt.

De rondleiding start om 17.00 uur in Kafé Van Leer, bereikbaar via de hoofdingang aan de Almystraat 14.

  • Evenement
Sundaymorning@ekwc open voor publiek

Regenachtige dag of gewoon zin in iets leuks? Sundaymorning@ekwc is op afspraak van woensdag t/m zondag om 13.30 uur open voor een rondleiding. Tijdens de rondleiding worden diverse werkprocessen gepresenteerd, van het gebruik van de ovens voor het stoken van keramiek, 3D-printen, frezen en snijden.

Individuele bezoekers kunnen zich tot 1 dag van te voren aanmelden. Bestel je tickets hier. De rondleiding duurt ongeveer 75 minuten. De prijs voor een ticket is € 14,50 per persoon (incl. koffiet/thee), jeugd 6 t/m 17 jaar € 7,00. Groepen vanaf 8 personen kunnen 24 uur per dag een rondleiding krijgen.

januari

25 januari 2018
13:45
Tickets
45,00
Workshop Social Media | House of Leisure

Behoefte aan tips en tricks hoe je Social Media efficiënt in je dagelijkse werkzaamheden kan inpassen? Wil je meer weten over de financiële impact van Social Media voor jouw organisatie? Meld je dan nu aan voor onze workshop Social Media, die wordt verzorgd door onze partner Somention.

Locatie: Lederzaal, Kafé Van Leer

Tijd: Inloop is om 13.45 uur en we starten om 14.00 uur. Rond 16.30 uur is de workshop afgelopen, waarna jullie van harte uitnodigd zijn om voor de borrel te blijven.

Kosten: De kosten zijn €45,- excl. BTW per persoon. Voor onze partners geldt een kortingsfee van 20%. Er is beperkt plaats voor deze workshop dus wees er snel bij!

25 januari 2018
16:30
openbaar
  • Evenement
Thursday Leisure Meet & Drinks

Eens per twee maanden op de laatste donderdag van de maand is er een borrel in het House of Leisure. Tijdens deze open en gratis borrel is iedereen die actief is in de Leisure industrie van harte welkom om een drankje mee te pikken.

De volgende borrel vindt plaats op donderdagmiddag 25 januari. Vanaf 16.30 uur ben je van harte welkom in het Kafé Van Leer. Ankie Joos, Business Consultant bij VisitBrabant, blijft dicht bij het thema en gaat in op het belang, bereik en de impact van online reviews. Tot dan!

april

8 april 2018
12:00
Tickets
60,00
  • Evenement
  • Food
WijnSpijs wandeling

Jaaaaa! Daar heb je hem weer… WijnSpijs Wandeling Oisterwijk op 8 april! Tijdens de WijnSpijs Wandeling bezoek je zes verschillende restaurants, waarvan twee op Leerfabriek KVL, die tussen 12:00 en 17:00 uur de lekkerste WijnSpijs combinaties serveren! En dit jaar is er ook weer een hele gezellige afterparty bij SEC in de planning, want dat Brabanders kunnen feesten dat weten we allemaal! Hier krijg je op vertoon van je ticket een prachtige zoete afsluiter met bijpassende dessertwijn! Lekker hoor!