Ambachtsplaats voor creativitijd

Doorlopend

  • NB
Iedere eerste dinsdag van de maand rondleiding

Iedere eerste dinsdag van de maand om 17.00 uur is er een gratis rondleiding. Kom sfeer proeven en ervaar het ambacht, de bedrijvigheid en het nieuwe wonen op KVL. De route duurt ongeveer 1,15 uur. Trek wel makkelijke schoenen aan. Voor mensen die slecht ter been zijn, is de rondleiding niet geschikt.

De rondleiding start om 17.00 uur in Kafé Van Leer, bereikbaar via de hoofdingang aan de Almystraat 14.

  • Evenement
Sundaymorning@ekwc open voor publiek

Regenachtige dag of gewoon zin in iets leuks? Sundaymorning@ekwc is op afspraak van woensdag t/m zondag om 13.30 uur open voor een rondleiding. Tijdens de rondleiding worden diverse werkprocessen gepresenteerd, van het gebruik van de ovens voor het stoken van keramiek, 3D-printen, frezen en snijden.

Individuele bezoekers kunnen zich tot 1 dag van te voren aanmelden. Bestel je tickets hier. De rondleiding duurt ongeveer 75 minuten. De prijs voor een ticket is € 14,50 per persoon (incl. koffiet/thee), jeugd 6 t/m 17 jaar € 7,00. Groepen vanaf 8 personen kunnen 24 uur per dag een rondleiding krijgen.

  • Expositie
Art Pop-up bij Mainkunstenaars

Er is een nieuwe Art Pop-up bij Mainkunstenaars. De maanden januari en februari exposeert Koos de Vries met uiteenlopende portretten van mannen in olieverf. Al deze figuren meer gelijkenis dan je op het eerste gezicht zal zien. Dus kom die gelijkenis ontdekken!

Openingstijden: ma – di 09.00 – 17.00 uur, do – vr 09.00 – 17.00 uur.

Waar vind je Art Pop-up? In het U-gebouw, ingang Drogerij.
Neem bij binnenkomst de deur links (niet de trap op!) en wandel ca. 20m rechtdoor. Gewoon de kleedjes volgen!

 

 

april

23 april 2018
09:00
  • Evenement
Dansdagen 2018

Ben je erbij! Drie dagen lang vol dans en andere leuke activiteiten in de meivakantie. Schrijf je snel in.