Ambachtsplaats voor creativitijd

Doorlopend

  • NB
Iedere eerste dinsdag van de maand rondleiding

In een maand tijd gebeurt er zoveel op Leerfabriek KVL dat we daarom iedere eerste dinsdag van de maand om 17.00 uur een rondleiding organiseren. We laten zien waar KVL nu staat en wat er de komende tijd nog staat te gebeuren. Kom sfeer proeven en ervaar zelf het ambacht, de bedrijvigheid en het nieuwe wonen op KVL.

De route gaat door de meeste gebouwen, langs de bedrijven, de winkel van Robèrt van Beckhoven en over het terrein waar in de toekomst de woningen komen. Totaal duurt het ongeveer 1,15 uur. Trek wel makkelijke schoenen aan. Voor mensen die slecht ter been zijn, is de rondleiding niet geschikt.

De rondleiding start om 17.00 uur in Kafé Van Leer, bereikbaar via de hoofdingang aan de Almystraat 14.

  • Evenement
Sundaymorning@ekwc open voor publiek

Regenachtige dag of gewoon zin in iets leuks? Sundaymorning@ekwc is op afspraak van woensdag t/m zondag om 13.30 uur open voor een rondleiding. Tijdens de rondleiding worden diverse werkprocessen gepresenteerd, van het gebruik van de ovens voor het stoken van keramiek, 3D-printen, frezen en snijden.

Individuele bezoekers kunnen zich tot 1 dag van te voren aanmelden. Bestel je tickets hier. De rondleiding duurt ongeveer 75 minuten. De prijs voor een ticket is € 14,50 per persoon (incl. koffiet/thee), jeugd 6 t/m 17 jaar € 7,00. Groepen vanaf 8 personen kunnen 24 uur per dag een rondleiding krijgen.

oktober

6 oktober 2017
07:30
5,00
Ontbijt voor ondernemers én bewoners KVL

KVL Leermeesters organiseert een ontbijt voor de ondernemers én de bewoners op #KVL. Het idee is simpel; ontdek, ontmoet en ontwikkel samenwerkingen. Het ontbijt start om 07.30 uur met een inspirerend onderwerp en aansluitend een tweetal atelierbezoeken bij Sundaymorning at EKWC / European Ceramic Workcentre. Heb je interesse stuur een mail naar info@ekwc.nl. Bijdrage voor het ontbijt is €5,- p.p.

november

9 november 2017
14:00
  • Evenement
Symposium EVZ: Is jouw onderneming Future Proof?

Waarom kunnen sommige jonge start-ups in razend tempo de wereld veroveren en gaan vertrouwde en gevestigde bedrijven failliet? Welke ontwikkelingen moet je volgen om tijdig actie te kunnen ondernemen en kansen te grijpen? Met andere woorden hoe radicaal moet het roer om, om relevant in de markt te blijven?

EVZ bestaat 30 jaar. Een moment om te vieren én een moment om kritisch te kijken naar de toekomst. Want ook wij ervaren dat resultaten uit het verleden geen garantie zijn voor de toekomst. Heb jij het lef om niet vanuit de bestaande situatie te innoveren, maar durf je opnieuw te beginnen? Wij gaan 9 november met Ruud Veltenaar de uitdaging aan of we Future Proof zijn. Doe je met ons mee? Omdat we jarig zijn trakteren we jou op dit symposium. Klik hier om erbij te zijn.

Voor wie is dit symposium interessant? Voor alle ondernemers die durven kritisch naar zichzelf te kijken én vanuit onze praktijk voor HR adviseurs, bedrijven met een diversiteit aan personeel, brancheverenigingen, (semi-)overheid, recruiters.