Ambachtsplaats voor creativitijd

Lunchkafé

 

Kafé Van Leer
ook op zaterdag open

Kafé Van Leer zit verstopt op een prachtige plek op de begane grond in het Ledermagazijn. Meester Boulanger en Meester Patissier Robèrt van Beckhoven, zijn partner Pirjo de Winkel en hun enthousiaste team laten je genieten van ontbijt, koffie, lunch, high tea, borrel en diner.
Kafé Van Leer is het hart van de creativiTIJD op Leerfabriek KVL, dat voel en proef je vanaf het moment dat je over de drempel stapt. Volg simpelweg de borden Hoofdingang en laat je verrassen!

Pure smaken & Brabantse gastvrijheid
In 2014 openen Robèrt en partner Pirjo brood- en banketbakkerij ‘bij Robèrt’ in KVL. De stoere industriële setting was de perfecte plek om het vak voor iedereen zichtbaar te maken. Letterlijk, want lopend door de lange glazen gang kun je de bakkers en patissiers aan het werk zien.

Het enige dat nog ontbrak, was een plek om mensen te laten genieten van niet alleen producten uit de eigen bakkerij, maar van het goede leven in brede zin. Een culinair café waar je de échte Brabantse gastvrijheid ervaart en het gevoel krijgt dat je thuiskomt. Die plek werd Kafé Van Leer, in het verlengde van de glazen gang van bij Robèrt.

De kwaliteit van het resultaat begint bij de kwaliteit van de grondstoffen, zoals Robèrt altijd zegt. Dus alle gerechten worden bereid met verse ingrediënten van de beste kwaliteit. Combineer dit met vakmanschap in de keuken en de bakkerij en het resultaat is een seizoensgebonden kaart met precies die pure smaken en gerechten waar Robèrt en Pirjo zelf zo van genieten – en waar ze jou graag in laten delen.

Meer weten?
Kijk voor meer informatie, openingstijden, de kaart, reserveringen en evenementen op www.kafevanleer.nl.