Ambachtsplaats voor creativitijd

Lunchkafé

 

kafevl_rgb_eind_lunchKafé Van Leer
ook op zaterdag open

 

Kafé Van Leer is een ontdekking! Het zit verstopt op een prachtige plek op de begane grond in het Ledermagazijn. Volg de borden Hoofdingang en geheid dat we je verrassen. Kafé Van Leer is het hart van de creativiTIJD op Leerfabriek KVL, dat voel en proef je vanaf het moment dat je over de drempel stapt.

Kafé Van Leer – Bij Robèrt
Vanaf de eerste hap is duidelijk dat het hart van Meester Patissier en Meester Boulanger Robèrt van Beckhoven achter de culinaire invulling zit. Het is een plek voor een smakelijke lunch, een kop koffie met een lekker gebakje, een inspirerend gesprek. Kafé Van Leer is een plek om geschiedenis te snuiven en kennis te maken met de ‘Ambachtsplaats voor creativiTIJD’.

 

DSC_8268 crop

Verse wifi
Verder hebben we in Kafé Van Leer dagelijks verse wifi. Iedereen kan dus binnenlopen, inpluggen en een paar uur werken in een inspirerende omgeving. Plug in en haak aan!

Waar vind je ons?
Kafé Van Leer is van maandag tot en met vrijdag open van 08.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Je vindt ons op de begane grond van het Ledermagazijn, bereikbaar via de hoofdingang aan de Almystraat 14. Ook voor het organiseren van een zakelijk evenement, vergadering of brainstormsessie ben je van harte welkom. Neem vrijblijvend contact op met het team (013 203 24 51)) en geheid dat jullie samen de perfecte bijeenkomst organiseren. Of stuur een mail naar info@kafevanleer.nl.