Ambachtsplaats voor creativitijd

Het team

Het team

Het team dat de dagelijkse leiding heeft over Leerfabriek KVL gaat zich langzaamaan terugtrekken, totdat de fase is aangebroken dat een nieuwe eigenaar het van de Provincie Noord-Brabant overneemt en verder uitbouwt. Vrijdag 30 juni 2017 hebben we als eerste afscheid genomen van kwartiermaker Ben ten Hove. Voor zijn belangrijke rol als bedenker en draaiende kracht achter de Ambachtsplaats voor creativiTIJD ontving hij van burgemeester Hans Janssen een gouden KVL-speldje. Zie het prikbord.

De overige teamleden gaan door totdat de gebouwen zijn overgedragen aan een nieuwe eigenaar. Planning is eind 1e kwartaal 2018.

Delian de Gier

Brandmanager

In haar rol als brandmanager is Delian een verbinder. Zij bouwt dagelijks aan het merk Leerfabriek KVL, houdt niet van mooie praatjes, het verhaal moet communicatief kloppen. Ze enthousiasmeert om altijd voor het beste resultaat te gaan. Soms is dat wel eens vermoeiend. En als we dan het eindresultaat zien en dat het tot in detail klopt, snappen we weer waar we het allemaal voor doen. 

06 46144153
delian@leerfabriekkvl.nl

Kim Knijff

Projectleider provincie Noord-Brabant

De oplossing moet voor beide partijen aanvaardbaar zijn. Een meningsverschil, een conflict, Kim oordeelt niet maar helpt bij het vinden van de juiste uitkomst. Met die werkwijze voegt hij veel toe in het team. Dromen en creativiteit structureert hij in een plan van aanpak, waarbij hij de eerste is die successen viert met een smakelijk biertje.

06 18303299
kknijff@brabant.nl

Sander van Heteren

Technisch projectmanager provincie Noord-Brabant

Sander is iemand die vanuit een strategische positie alles overziet, goed kijkt en luistert, snel reageert op ontwikkelingen en je regelmatig verrast met droge humor. Hij houdt de processen draaiende. Achter de schermen zorgt hij voor een flow op Leerfabriek KVL die niet te stuiten is.

06 18303359
SvHeteren@brabant.nl

Tinus Aerts

Operationeel manager

Met een brede glimlach heet Tinus je van harte welkom. Hij geeft je een thuis gevoel! En dat is precies de reden waarom we zo blij zijn met hem. Hij ontvangt onze bezoekers, is het eerste aanspreekpunt voor de huurders, heb je een klacht dan lost hij het op, helpt onze re-integratiemensen op weg, niets is hem teveel………en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

06 20443807
Tinus@leerfabriekkvl.nl